Alla inlägg under juli 2010

Av mammamarre - 6 juli 2010 20:26

Nu har jag jobba lördag, söndag, måndag  och tisdag. Helgen har jag jobba till 21 och måndag och tisdag till 17:00.  Är helt slut i kroppen och ont i fötterna...  Imorron e jag ledig då  ska  jag och  stora tjejen åka in till Askersund att klippa oss. Jag ska  klippa mig kort... Storatös  ska bara klippa  sig lite.  Ska bli så  skönt att  vara ledig. Jobbar på torsdag igen  men  då jobbar  jag eftermiddag.  Sen  e jag ledig till måndag. ÅÅÅ  vad jag e trött  på tekniska  saker. för  i helgen när jag jobba  så krångla kassapparten  och kortläsaren.  Imorse när jag  skulle åka tåget  till jobbe  så  fastan mitt busskort i  biljettatumaten.  Så imorron eftermiddag när älsklingen kommer hem  ska jag åka in till örebro hämta  de.  Jag e  så less på tekniska  saker. Dem  ska bara  funka.  Så har  vårna tvätta maskin börja ge upp *suck* hoppas  på  få lite  tur  nu...  

 

Nu har vi sålt våran stuga  min pappas  stuga alltså. Så jag  ska upp vecka 30 och fixa det  sista med banken. Eftersom min  bror har åkt iväg på jobb  och kommer inte  hem  förrän i september..

 

ha en bra kväll

 

Av mammamarre - 2 juli 2010 23:08

Har haft en super härlig dag idag... På fm var  M och hennes söner här och lekte. Det var riktigt kul  har inte träffa henne sen i vintras..  Barnen lekte  vi drack kaffe. Jag gjorde plättar  till  barnen och hallon paj till efterrätt. var supergott.. 


Sen när  dem åkte  hem så sov lillskrutta middag.  Jag och stora prinsessan bada i poolen men jag  doppa mest  benen.  Sen  satt vi oss i solen och  sola. Jag läste medans  hon lekte.  Forsatte   med de medans  barnen lekte när skruttan  vakan.


Sen  när Älsklingen kom hem åkte  vi till lerbäck på aktion. ropa in  några lådor. sen åka  leta min cykel  som hade  försvunnit från dagis. Hitta  den inte.


Åkte hem  och bad  i poolen sen så grilla  med  svärisarna.   Sen tvär slockan ungarna  vid halv 9-9 tiden.  Sen  satt  jag mig vid datan.  skrev att  min cykel var borta. Min vän hade  sett  den hon kom  och  hämta mig vi åkte och kolla  om de var den och de var de kärran till  cykeln  var totalt förstörd.  storatösen kommer  och bli så lessen hon bruka ju sitta i  den när  vi cyklar till dagis. Måste köpa ny... Är  de nån som har  en att sälja?


Nu ska jag snart sova  väntar 4 dagars jobb nu  framöver onsdag e jag ledig  igen..


Ha en   bra helg alla  själv ska  jag jobba  11- 21  båda  dagarna.. Medans  barn, man och svärisna åker och  badar imorron lite  avis

Av mammamarre - 1 juli 2010 08:45

Jag  har inte skrivit  sen i torsdags. Vi  var ju uppe i Hudik i midsommar. Där vi hade  de jättetrevligt med god mat med cider öl till.  Så dansa jag  och storatjejen runt midsommarstången på dan. Fast  bara en liten stund  sen tröttna  hon. Vi  åt  grillat  på kvällen  och jordgubbstårta  till  efterrätt.  När barnen  hade soman  så  spela vi kasta  gris  det  var  roligt.  Vart  inte  så sent vi gick la oss.  Så passa  jag på  att  ta  en fika på  skutan  med  min systerson och hans vän.  Så var  vi ut  till  min stödfamiljs  stuga och titta  på utbyggnaden. Det  blir  fint  där. På  söndag  åkte  vi hem  eftersom vi skulle  jobba på måndag.  Vi stanna  en sväng i valbo men hitta  inget  köpte mario kart  till wii och sen glass. Skulle  köpa  skor till mig men jag hitta  inga..


Måndag så jobba  jag  kväll  så då händer inte  så  mycket.


tisdag ledig  då slappa  jag barnen.  När  minstingen  sov så var jag stora tjejen ute på framsidan hon lekte  jag låg sola  så  skönt.  Sen kom en vän gick förbi  hon stanna ett tag  hennes  son e  så söt. När äsldklingen kom hem  å vi hade ätit  åkte  vi in till skopunkten  jag  hitta  3 par skor åt mig    ett  par ballerina, ett par   toffler och ett par  sandaler med klack. Sen åkte   vi köpte  en stor pool med  ställning och  färg till stakete.


Onsdag  då  slappa  jag och barnen  jag städa   och låg på soffan och vila  lite. sen när  älsklingen kom hem vid halv 6 på kvällen åkte  vi till kumla och stor handal sen hem och packa upp allt  lägga  barn sen se morden i midsommer sen  sova.


Idag  ska  jag och barnen  gå till  vår vän inne i Åsbro  och leka  lite. Solen  skiner  så de kanske  blir  lite  bad i vår  nya pool  eftermiddag.


 Sen  måste jag säga  vilka människor  de kan finns men  nu behöver jag inte längre bry   mig

Ovido - Quiz & Flashcards