Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av mammamarre - 9 augusti 2010 19:33

I fredags morse tog vi tåget  till stockholm.  Vi var farm på stockholm centarlen  före lunch. Då vi tog pendeltåget till Älvsjö  och cheka in på hotellet.  Sen tog vi pendel tåget  tillbaka in till stockholm  och gick stroras lite på stan.  Handla inget  dock.  Gick på mongolisk resturang  som hade super god mat.  Sen tillbaka till hotelle och  försökt få  barn att  somna  men allt var så spännande så dem hade  så svårt att soman och vi hade ingen  resesäng till  liltösa hon e ju inte van att  sova  vanlig säng hon kröp ju ur den och sprang och bus. Man fick ta henne i famnen  tills hon somna.


På lördag morron  åt  vi god  frukost  sen åkte  vi in till  stockholm  sen  vidare till  djurgården  för att  gå på skansen.  På förmiddan var  vädre helt okej men  sen börja de  regna.   Men  de  gick bra ändå.  Vi kolla  på alla djuren. Barnen gilla de.  De ända  djuret vi inte  fick syn på var lodjuren.  Efter   skansen tog vi bussen tillbaka till stan och åt på pizzhut. var riktigt gott.  Sen åkte  vi till hotellet  var helt slut i fötterna och  lite blöta.


Igår  så  åt  vi frukost sen  så tog vi  vårat  bagae och cheka ut och  in till  stockolm låste in  grejerna på station  åkte till djurgården och gick på junibacken  där  barnen mös. Såg en pippi förställning. tyvärr  tog battrina i kameran slut  ganska fort där så fick inte många bilder därifrån eftersom vi inte  hade nya. dumt.  vi åkte sagotåget vilket  lilltösen  var läskigt. Men på  eftermiddan vart de så mycket folk där  vi åkte därifrån vid  halv2  sen  så åkte vi in till stan och strosa handla inget  då heller gick på den mongoliska resturangen igen åt mat sen till  centralen. in på pressbyrån och handal lite. sen på tåget hem.


Har haft en jättmysig helg med familjen. de var vår ända semseter trip i sommar för jag  jobbar.   Vi skulle  ha träffa min bästa vän med  familj i lördags. Men deras lillatös var sjuk. vilket var  synd.


ha de bra alla

Ovido - Quiz & Flashcards