Alla inlägg den 4 augusti 2011

Av mammamarre - 4 augusti 2011 21:08

I Måndgas  var vi först  hälsa på farmor och farfar som kom hem på söndag efter 2 veckors semseter. Giss om barnen  var glada att se  dem. Vi fick presenter av dem.

Sen var  vi på 25års  kalas  hos M. Fick super god smörgåstårta.  Sen hem och städa  av det sista.  Sen ficka jag en överraskning min syster och hennes  smabo kom. Dem stanna till onsdag. Gu  vad glad  jag blev.


Nu snart är älsklingens  semster över. På  måndag e vi tillbaka till de normal. barnen  börjar på dagis.  Vi lega på stranden flera  dagar den här veckan.


 ha en trevlig kväll

Av mammamarre - 4 augusti 2011 20:58

Förra fredag till lördag. Var  vi väg på mini semster till vimmerby.  Vi gick 2 dagar på Astrid Lindgrens värld.  Hade det mysigt. kolla på emil,pipp, karlsson på taket, Saltkråkan, madicken, bröderna lejonhjärta, Nils karlssn pyssling. Kolla på  Lotta , emil, pippi, buller byn, Ronja, nils karlsson pysslings hus.   Det  var  mycket folk. Vad stort det  var.  Barnen älskade.  Vi hade bra väder på fredan, Lördagen spö regna  de hela dan.  Det blir nog dit igen till våren.  Så åkte vi kolla där emil filmarna  är inspelade.


vi bodde på ett bra vandrhem i Lönneberga.



underbar mini semster

Ovido - Quiz & Flashcards