Alla inlägg den 8 september 2010

Av mammamarre - 8 september 2010 21:09

Igår mellan 20 och 21 vakanr mammas  stor  älskling och gallskrek  och sa att hon hade  ont i öra. Så hon fick alvedon.   Vid 21-30 gick vi och la oss. Men  tösen kunne  inte slappna av och sova  för de gjord ont i örat.  Hon och pappa gick upp och satte  sig soffan och kolla på film. Jag tror båda soman  där en stund. Men  starx  för middnatt  vakanr jag av att  nån sitter  gråter. Då  har hon vakna av värken. Då  fick hon alvedon.  Efter 2 min kunnde  hon somn  för hon var så tött.


Imorse när  vakna  så  hade  hon inte lika ont men  vi  bestämmde  att Älsklingen  skulle  vara hemma  med  barnen. Så ringde han  till vc och  fick en tid  hos läkaren kvart i 4.  När dem kom in  så kolla läkaren i örat  de var svullet och rött  var nära  att värka hål  så hade hon sprickor i det. Så nu har  vi fått  pencelin som hon ska  ta  3 gånger om dan i 7 dagar..   Så nu får  vi vara hemma i 7 dagar  eftersom man inte  dagis personalen  får ge medecin..


Imorron e jag hemma  med  barnen.


Våran lilla tös  har fått  försig att  hon inte ska  sova  på kvällarn.. Hon klättra ur  sängen.  vi stoppar  tillbaka  henne  hon klättar  ur..  Vet inte  vad  vi ska  göra.  Nu får man  sitta me  henne i knä tills  hon somnar men  hon kämpar emot. tills inte orkar kämpa emot då somanar hon.

Ovido - Quiz & Flashcards