Alla inlägg under maj 2010

Av mammamarre - 10 maj 2010 20:01

Vi  skulle  ha  gått  till  dagis imorse. Men  älsklingen  stängde av väcker klockan.  Jag  vakan 10 i  7. Då  ficka  väcka älsklingen  de  vart  stressigt  till  jobbet.   Lilla tösen sov fortfarnde.  Hon vakna  vid 7:15.  Så  vi kom inte  till  dagis  för  vi  hann inte.     Vi har gått slö hemma.  Nä då jag har  städa och barnen  har öekt.  Freja  hade lite  feber på förmiddan 37, 7  sen gick de  ner  till  36,5 och sen på  eftermiddan 38,1   och innan hon la sig 37,9.  Hoppas  hon är bättre.  Hon har varit lite gnällig på eftermiddan. Hoppas  hon mår bätter  imorron.

 Imorron  ska vi på kvart samtal på dagis  för stora  tjejen.  Så farmor  får komma hit vara med lilla tösen eftersom hon har haft feber idag. Idag  ringde dem  sa att  jag  ska  börja  på  min praktik på torsdag.  Skulle  ha börja nästa tisdag. Men  fick börja tidigare. Ska  bli så kul  

Av mammamarre - 9 maj 2010 20:46

Igår hade jag en trvlig kväll. Vi träffas hemma hos Pia och L. Dem  bjöd på god mat. Så dracks vin och lite annat.  Det  var Jag, Pia , M och L.Sen Kom Herr J  dit med  höll oss  sällskap.  Vi sjöng  singstar.  Riktigt kul. Sen gick vi ut. Pia stanna hemma  för hon mådder inte bra har  varit förkyld. J cyklade hem. Så det  vart jag, Loch M  som gick ut. Vi gick på Harrys. Gu vad folk det  var där. På krohen  var de inte så jätteroligt.   Kom  hem vid  halv 4 imorse. Sov  till 10. Klev upp  la mig på soffan halv sov.  Sen  var vid 14 gick över till Hallen  för att  hjälpa till  på innebandyn avslutningen . Älskilingen och barnen över.  Älskling gick hem med minsta  efter 1 timme  för  hon sparng runt överallt. Stora tösen var kvar med mig.  När vi kom hem  var  framor och farfar här. drack kaffe med dem. Sen åkte hem  då  vart mat  texmexgartäng.  Sen var det dags  för  barnen  lägga sig. Nu sover  dem. Nu ska  slappa i soffan.


ha en bra kväll

Av mammamarre - 7 maj 2010 18:49

Idag var jag i Laxå och  prata om jobb.  Jag  fick det är deltid. Jag ska jobba hela sommaren :) Jag ska jobba på ett Café  vid en sjö i Laxå. Jag ska  gå på schema. Jobba 3 dagar i veckan varnnan helg.  dag tid och kvällar.  Ska bli så roligt. Jag e så glad att  jag ska  få jobba  i sommaren.  Börja om 2 veckor  då jag  ska ha parktik i 2 veckor  för att  lära mig kassan och så. sen 1juni börja jobba.  Ska bli så himmla kul.


Imorron ska jag och 2 vänner  gå ut. Vi  ska  träffas i örebro äta mat och förfesta. ska  bli så kul.


ha  en bra kväll

Av mammamarre - 7 maj 2010 08:14

Idag  vid  halv11  ska jag åka ner till Laxå och prata jobb. Är lite nervös inför det. Men sammtidigt jätteglad   Jag hoppas vi kan lösa hur jag ska ta  mig ner om jag  får  börja  där. Det är ett  ställe jag verkligen skulle vilja  vara på.  Så nu måste  det sätta fart med körkortet. Ge mig en spark i arslet ;) Ska ta mig  en lr 2 koppar kaffe nu var  så  sugen. Brukar sällan  koka kaffe. Ska gå till dagis om 1 timme och 10 min och lämna  barnen.


 Ha en bra  dag alla

Av mammamarre - 6 maj 2010 21:49

Idag  ringde  dem  från jobbstationen jag   gick på för någar månader sen. Jag ska ner  dit imorron och prata med dem. Dem har ett  ställe  som jag kan få vara på  som kan leda till jobb fatta jag det som.  Men problemet är hur jag ska  ta mig dit för det ligger  utanför Laxå.  Det är de  vi ska prata om imorron dels. Jag hoppas jag kan  få  var på det där café som  dem har tänkt  åt mig och en till tjej.   Jag måste  sätta fart med körkorte nu.  Nu  få jag fan ta rycka upp  mig med körkortet.


Jag hoppas att Lilltösa är bätter imorron så hon kan  gå till dagis.  Annars får pappa vara hemma men  egtligen kan han  inte de men vad gör man. När man inte har nån som kan  se efter dem.


 Hoppas  på det  bästa imorron..


 Nu ska jag  sova

läsa lite  först..


ha de bra

Bvc

Av mammamarre - 5 maj 2010 21:04

Idag har vi varit till bvc.  När vi var på bvc så träffa  vi T och lilla M.  Vi vägde och mätte Lilla f så fick hon en spruta det tyckte hon inte om.  Hon vägde 10,9kg och är 82cm lång. Så kolla vi  As mage. Doktorn sa att  tarman kan var känslig efter en infektion  så vi ska kör låglaktosig möjlk tills magen i 2 veckor.  Sen efter bvc  så  tog vi en lunch med T och lilla M. Vi tog pizza.  Sen tog vi bussen hem och T  tog bilen. När vi kom hem gick vi till T och lilla M.  A vill det. Var så tervligt. Var så längesen vi såg.  Sen hem  och plock undan. Satt karln på att  stela pannkakor. Sen Vart det innebandyträning  för min del.


trevlig kväll alla

Av mammamarre - 3 maj 2010 08:45

Tycker  det väldigt  dåligt med kommentarer på  min blogg    Vad händer idag  då. Dagis  är  stängt  så vi e hemma.   Min Vän Milla  kommer  hon e  ner i Örebro i veckan. Hon har  flytta upp  till norrland igen vilket är tråkigt. Men jag förstår  henne. Ska  bli kul träffa  henne  iaf och Hennes  minsta.  Sen är  det  gympaavslutning ikväll...  Så  nu  har  vi  sommar uppehåll. Men  dar  igång  igen i höst.

Nu ska  jag  hoppa  in i duschen. Medans  de lungt här  och  sen starta  en maskin.


Ha  en bra  dag

Av mammamarre - 3 maj 2010 08:44

Igår  fyllde  jag år. Hann inte  blogga  nåt  igår. Så  gör  det  nu istället.  Det  var en toppen dag igår solen  sken och allt.  På morron kom barnen och älsklingen  väckte  mig med paket och frukost på sängen   men jag bestämmde mig för att  frukost i köke  så vi  kunne allihopa.  Efter frukost blev de att  plocka  lite  gör de  sista på kakorna, dammsuga och torka golven och göra  tårtorna som vart goda   Sen vart  de  Lunch  det  vart kallskuret  och potatis  sallad.  Sen  gjorde  jag mig i ordining.   Så  kom svärmor och svärfar fick en jättefinvas en rosa :)  å ett ljus, av barnen  fick jag ett ljus som de stog värdldens bästa mamma på. Av älsklingen  fick  jag en mobil  en rosa  och ett  nitendo wii.  Av  min vän c  fick  jag jätte  fina blommor  och av min vän k med familj  ficka olj och krydd set. Så fick  jag en blomma  av svärmor  me.


Det  var en topp  en dag.  SAKNA BARA MIN BÄSTA VÄN EMMA ME FAMILJ OCH PIA men  pia  får jag träffa  nästa  helg.

 

 


Ovido - Quiz & Flashcards